Thysbjerg Ridecenter / Faciliteter

Faciliteter

Faciliteterne på Thysbjerggaard består af et ridehus på 20X60 meter, og et på 20X80 meter, hvor de sidste 20 meter er et opbevaringsrum til springmateriale m.m. Desuden er de to ridehuse bygget sammen, hvor der er en bred mellemgang på 10 meter. Der står klubbens træheste, hvilke de flittigt bruger, når de træner voltigering. I det første ridehus er hele den ene endevæg dækket af et stort spejl. I den anden ende af ridehuset er der et dejligt lyst cafeteria. Dertil er der bygget et stort køkken, hvilket er åbent under klubbens arrangementer. I samme ridehus findes der også en mindre rytterstue, som bliver benyttet i hverdagene af klubbens medlemmer. Der er internet adgang, mulighed for at lave the, cacao, popkorn m.m.

 

 

Udendørs har Thysbjerg ridecenter 3 stk. 20X60 meter dressurbaner, der alle opfylder de internationale krav. Der er 1 dommerhus ved bane 1 og 3 dommerhuse ved bane 3. Ved bane 2 er et udendørs sekretariat. Ved alle centerets baner, både spring/dressur og inden- og udendørs, er der opsat elektroniske resultattavler. 

Centeret har i alt 15 folde til stedet og 32 heste. Derudover er der også en longeringsfold.

Centeret har en stor grusbelagt springbane på 80X80 meter og dertil hørende dommertårn. Klubbens springmateriale bliver malet og vedligeholdt hvert år og sat ind i vinterhalvåret.

Thysbjerggaards stalde er opdelt i 3 stald afsnit. Stalden rummer i alt 32 hestebokse. Derudover findes 2 aflåste sadelkamre, 2 vandspiltov, 1 hestesolarium, 2 skabsrum, samt et rum til opbevaring af folddækkener og foder.

Omkring gården er der gode muligheder for turridning.

 

 

 

Møllebakkens Rideklub | Præstemarksvej 4, 4241 Vemmelev - Denmark | mbrk.rideklub@gmail.com